Direct van de kweker

Met leveranties uit onze productgroep ‘Direct van de Kweker’ gaan we u met ingang van vandaag nóg beter van dienst zijn. Dat ziet er zo uit: 

1. Bestelt u op werkdagen vóór 06.00 uur (dus als het complete aanbod van alle aangesloten kwekers maximaal aanwezig is), dan staat uw bestelling gegarandeerd uiterlijk om 13.00 uur dezelfde dag in uw box in Naaldwijk, Rijnsburg of Aalsmeer. De prijs als getoond in de webshop is inclusief deze levering. Ná 06.00 uur maken de kwekers hun aanbod en prijsstelling weer compleet en kunt u opnieuw tot de volgende werkdag 06.00 uur bestellen.   

2.Was u niet in de gelegenheid vóór 06.00 uur te bestellen, maar wilt u de betreffende producten wel dezelfde dag nog geleverd krijgen? Geen probleem! Wij verzorgen dat vanzelfsprekend graag voor u. Voor deze extra service brengen wij slechts de directe transportkosten aan u in rekening.

We hopen dat de aanpassing u veel extra gemak en flexibiliteit zal bieden bij het plannen van uw werkzaamheden. Heeft u vragen over e.e.a., dan zullen onze medewerkers u vanzelfsprekend graag te woord staan.

Direct van de Kweker - logoDe voordelen zijn groot: verser kan het niet, moeilijk houdbare producten komen op hun best bij de klant aan, u vindt ook wat u niet op de veiling tegenkomt én u betaalt een uiterst scherpe prijs.
Let op het speciale logo!

Heeft u vragen, bel dan gerust eens met Johan van der Vijver (06 43 273 050).

© 2018 B&G de Mooij, Nederland, Alle rechten voorbehouden