Ook in kleine aantallen;

zélfs in losse bossen

Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om het leven van groothandelaren, lijnrijders en online bloemistenleveranciers eenvoudiger te maken. Dat is onze passie, die elke dag begint met liefde voor de allermooiste bloemen.

Alles wat we leveren is supervers en van ongekende kwaliteit. Maar ook in dienstverlening maken we het verschil. Onze klant blinkt uit; wij helpen hem met maatwerk. Ook in de kleinste aantallen. Tevreden bloemisten zijn het tastbare resultaat.

Webshop

Meteen digitaal bestellen

Elke dag kun je bij B&G de Mooij eenvoudig kiezen uit een compleet, exclusief en overzichtelijk assortiment. Dat doe je in onze webshop waar realtime foto’s een uitstekende indruk geven van elke partij. Met een paar muisklikken plaats je je bestelling. Mis je iets, geef dan aan wat je wenst en we zorgen dat het er komt.

Shop-in-shop

jouw kleur en stijl

Als je dat wilt, kunnen jouw klanten onze webshop op jouw site en in jouw stijl en kleuren bekijken en meteen hun keuze maken. ‘Shop-in-shop’ noemen we die toepassing. Bel ons als je dat ook wilt! We helpen je graag verder.

Neem contact op

0174 74 24 24

info@bgdemooij.nl

Je webshop

virtueel uitbreiden

Middels een geavanceerd systeem kun je je éigen webshop online virtueel uitbreiden met producten uit óns assortiment. Vanzelfsprekend mét behoud van je eigen identiteit en prijsstelling. Meld je wensen en we maken het ook voor jou toegankelijk.